Εταιρεία | Νέα – Ανακοινώσεις | Φωτοβολταϊκά | Αιολική Ενέργεια | Φωτισμός | Εξοικονόμηση Ενέργειας | Αντιστάθμιση | Ηλεκτρολογικά | Καλώδια | Υλικά Εγκαταστάσεων | Έξυπνες Λύσεις | ΕπικοινωνίαClearClearClearClearClearClearClearClearClearClearClear
Navigation
Εξοικονόμηση Ενέργειας
Ψάχνετε κατί?

 
Νέα
Καναδάς: Ελεύθερη υπό όρους και με χρηματική εγγύηση η οικονομική διευθύντρια της Huawei

Ελεύθερη υπό όρους και με την καταβολή καταβολή χρηματικής εγγύησης θα αφεθεί - σύμφωνα με την απόφαση καναδικού δικαστηρίου, η Μενγκ Ουάνγκζου, οικονομική διευθύντρια της κινεζικής εταιρείας τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας Huawei, 10 ημέρες μετά τη σύλληψή της στο Βανκούβερ κατόπιν αιτήματος των αρχών των ΗΠΑ.

Μουσείο Ακρόπολης: Νέα εκθέματα «από την απαγορευμένη πόλη»

Οι επισκέπτες του Μουσείου Ακρόπολης, από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν με φρέσκια ματιά την περιοδική έκθεση «από την απαγορευμένη πόλη: αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong», καθώς 12 σημαντικά εκθέματα, θα αποσυρθούν και θα αντικατασταθούν με ισάριθμα έργα, αντίστοιχης ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας.

ΗΠΑ: Λήξη συναγερμού μετά την απειλή για βόμβα στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Facebook

Ένα από τα κτήρια των κεντρικών εγκαταστάσεων της Facebook Inc στη Σίλικον Βάλεϊ, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο, εκκενώθηκε μετά από απειλή για τοποθέτηση βόμβας.

Επισκόπηση Τύπου

Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων.

Με απώλεια μεριδίου στον παγκόσμιο στόλο το ελληνικό νηολόγιο

Μπορεί να διατήρησε το 2018 την ένατη θέση στη λίστα των δέκα ισχυρότερων νηολογίων του κόσμου, ωστόσο η ελληνική σημαία μείωσε σημαντικά το μερίδιό της στον παγκόσμιο στόλο σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο, σύμφωνα με σχετική έρευνα του Lloyd’s List Intelligence.

Χρειάζονται επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις

Μπορεί η Ελλάδα να έχει κατακτήσει την αξιοπιστία των δημοσιονομικών στοιχείων, ωστόσο υπάρχει ακόμη ανάγκη ενίσχυσής τους, προώθησης των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων και αύξησης των επενδύσεων. Αυτό προκύπτει μεταξύ άλλων από την τοποθέτηση σε εκδήλωση-συζήτηση που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος για τον προϋπολογισμό 2019 του επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή Φραγκίσκου Κουτεντάκη.

Δεν επιτρέπεται ούτε με συμφωνία η μεταφορά ετήσιας άδειας

Η μεταφορά των ημερών της ετήσιας άδειας που δικαιούνται οι εργαζόμενοι στην επόμενη χρονιά  δεν επιτρέπεται να γίνει ούτε με συμφωνία μεταξύ του εργοδότη και του εργαζόμενου. Αυτό αποφάσισε το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου σχετικά με το θέμα των αδειών των εργαζομένων.

Εκλογικό διακύβευμα η φορολογική πολιτική

Η φορολογική πολιτική θα είναι ένα από τα φλέγοντα θέματα της επερχόμενης προεκλογικής περιόδου, κάτι που κατέστη απολύτως σαφές και από τις δηλώσεις κορυφαίων πολιτικών παραγόντων κατά τη διάρκεια των τελευταίων ωρών. Η αντιπαράθεση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης για τους φόρους αναμένεται να συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019 και θα ενταθεί όσο θα πλησιάζει η ημέρα των εκλογών.

Το βάρος των υπερ- αποδόσεων

Αναγκαίο κακό. Κάπως έτσι περιέγραψε τα υπερπλεονάσματα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη Νέα Υόρκη. Το κακό το έχουν επισημάνει πολλοί. Είναι όμως όντως αναγκαίο; Ο υπουργός σημείωσε πως προσδίδουν αξιοπιστία, στέλνουν το μήνυμα ότι η Αθήνα θέτει στόχους και τους εκπληρώνει, γράφει η Νατάσα Στασινού.

Σοφόν... το ασαφές: Συσσώρευση και επενδυτική μελαγχολία

* Με τζίρο 4 εκατ. ευρώ στις 11:30, ο Γ.Δ. έγραφε χθες κέρδη 0,60% και ήταν πάνω από τις 642 μονάδες. Τρεις ώρες και ένα τέταρτο μετά, η αξία συναλλαγών είχε πιάσει τα 31 εκατ. ευρώ, με την αξία των προσυμφωνημένων συναλλαγών πάνω από τα 20 εκατ., εκ των οποίων τα 19,260 αφορούσαν τη ΓΡΙΒ.


        
Home : Εξοικονόμηση Ενέργειας

Αρχικό Περιεχόμενο της Σελίδας :
Εξοικονόμηση Ενέργειας

1. Italfarad - Πίνακες αντιστάθμισης

1. Italfarad - Πίνακες αντιστάθμισης

Κατεβάστε εδώ τα σχετικά αρχεία:

xmsAssets/File/ITALFARAD/italfarad_short_company_profile_en.pdf

xmsAssets/File/ITALFARAD/power_factor_general_information_gr.pdf

xmsAssets/File/ITALFARAD/power_factor_table_for_cosf1_gr.pdf

xmsAssets/File/ITALFARAD/italfarad_capacitors_vrd_440_pf_r_technical_data_gr.pdf

xmsAssets/File/ITALFARAD/italfarad_pf_r_technical_data_gr.pdf

xmsAssets/File/ITALFARAD/italfarad_qrs_44_technical_data_gr.pdf

 

Log-in
Username

Password

Συνολικοί Επισκέπτες
Μοναδικοί Επισκέπτες
8180
Online Επισκέπτες
Online Επισκέπτες
1
Επισκεψιμότητα
Επισκεψιμότητα
105648

© 2018 - XELON ENERGEIA

Έξελον Ενέργεια, Ιωνίας 110, 13671 Αχαρνές, Τηλ. +30 211 1826644, Fax +30 211 1826645, Email: energeia@xelon.gr

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | SEO - Protocol Online Marketing